Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw gaat viral na indrukwekkende transformatie van billen

Wow, wat een verschil!

Vrouw gaat viral na indrukwekkende transformatie van billen

Op de middelbare school besteedde Corinna Mantegazza het grootste deel van haar dag achter haar bureau om te studeren. Ze was bang dat ze aan zou komen door het stilzitten en besloot haar voedselinname te beperken. Toen ze afstudeerde was ze dan ook behoorlijk afgevallen. Ze besloot haar leven volledig om te gooien toen ze aan een nieuwe studie; Geneeskunde begon.

Nieuw doel

"Nu ik een Geneeskunde-student ben, besef ik pas hoe belangrijk je gezondheid is. Ik wil geen arts zijn die niet voor zichzelf kan zorgen", vertelt ze in een van haar Instagram-posts. Ze stelde een duidelijk doel voor zichzelf: aankomen! Ze veranderde haar eetpatroon en ging aan de slag met de Bikini Body Guides van Kayla Itsines.

Raar

"In het begin dat ik gewicht wilde aankomen, voelde het raar", aldus de inmiddels 24-jarige vrouw."Waarom? Omdat alles wat je ziet over fitness voor vrouwen, je vertelt dat je 'gewicht moet verliezen'. Dat is dus pure onzin. Gewicht doet er niet toe. Een gezond lichaam heeft geen specifiek gewicht."

Transformatie

Inmiddels is Corinna 12 kilo aangekomen en een stuk zelfverzekerder. Via Instagram deelde ze dan ook een aantal indrukwekkende before en after foto's van haar transformatie. "Ik voelde me zowel fysiek als mentaal zwakker in de eerste foto. Ja inderdaad, nu weeg ik meer, maar ik voel me ook sterker en heb meer vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam. Focus niet op je gewicht, maar focus je op hoe je je voelt. En weest niet bang om plezier te hebben in de fitness met ECHTE gewichten."

Viral

De Italiaanse vrouw heeft nu meer dan 85.000 volgers en haar transformatie-kiekjes gingen binnen no time viral. Zo stonden heel wat volgers versteld toen de brunette een before foto van haar billen deelde. Benieuwd naar haar indrukwekkende transformatie? Je ziet de beelden hieronder:

Lees ook: Fajah Lourens showt transformatie van achterwerk

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, iStock