Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de naam van Khloé Kardashians pasgeboren dochter?

We moeten nog even wachten op de eerste foto en de naam van het meisje, maar volgens haar fans heeft Khloé de afgelopen tijd “genoeg hints” gegeven over de babynaam. 

Is dit de naam van Khloé Kardashians pasgeboren dochter?

Hoewel Khloé Kardashians liefdesleven er op het moment niet al te rooskleurig uitziet en de issues met haar overspelige baby daddy Tristan ‘Tird Trimester’ Thompson breed wordt uitgemeten in de media, was er deze week gelukkig ook goed nieuws voor de realityster. Khloé heeft gisteren haar dochter verwelkomd, dat bevestigde haar moeder, Kris Jenner, aan entertainmentsite TMZ. We moeten nog even wachten op de eerste foto en de naam van het meisje, maar volgens haar fans heeft ze de afgelopen tijd “genoeg hints” gegeven over de babynaam.

Babynaam

Wie een blik werpt op het Instagramaccount van Khloé ziet dat ze weg is van bloemen. Volgens fans zijn vooral rozen haar favoriet. Het zal volgens hen niet als een verrassing komen als de baby Rose, zal heten óf dat deze naam in ieder geval voor zal komen in de samenstelling. Een fan vroeg een aantal maanden geleden namelijk op Twitter met welke letter de naam van het meisje zal beginnen. "Ik denk dat een ’T’ een optie is, maar ik sluit een ‘K’ niet uit." Er wordt ook volop gespeculeerd over de naam Kristan-Rose Kardashian, op social media. Na alles wat er afgelopen week is voorgevallen, lijkt het bronnen dichtbij Khloé sterk dat de baby haar vaders achternaam zal krijgen.

Terug naar LA

Volgens verschillende Amerikaanse media wil de realityster zo snel mogelijk van Cleveland terug naar Los Angeles verhuizen, zodra de baby er klaar voor is. “Kris en de rest van de familie willen Khloé zo snel mogelijk weer thuis hebben. En daar heeft de kersverse moeder erg veel behoefte aan”,vertelt een insider aan People. “Het is een familie met veel sterke vrouwen, die allemaal klaarstaan voor Khloé en haar kindje.”

Vergeven en vergeten?

Andere Amerikaanse media beweren dat de realityster zo in de wolken is met de komst van haar dochter, dat ze Tristan zijn slippertje allang vergeven heeft. “Haar baby is kerngezond en dat is het enige wat telt voor haar.” Khloé's ex Lamar liet zich deze week uit over Tristan, daar lees je hier alles over.

Bron: People, The Mirror, TMZ, Bossip, Beeld: Getty