Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Bevestigt Chloe Moretz hiermee dat het over is tussen haar en Brooklyn

Hoewel de twee net weer samen waren en gelukkiger dan ooit leken, blijkt niets wat het lijkt. Brooklyn zou zoenend gespot zijn met een ander. De 19-jarige zoon van David en Victoria Beckham werd in een tattooshop gespot met het Canadese Playboy model Lexi Wood. Waar fans hoopten dat het stel niet uit elkaar zou gaan, lijkt het er toch op dat Chloe er alles aan doet om duidelijk te maken dat ze niet meer samen zijn. Op de meest recente foto's op Instagram laat ze de buitenwereld zien dat ze haar promise ring - gekregen van Brooklyn - niet meer draagt. Ouch...

'Cool mom' Kylie Jenner feest erop los tijdens Coachella

Afgelopen weekend plaatste Kylie Jenner een foto van zichzelf - inclusief roze haar - waarin ze plaatste dat ze een 'cool mom' is. De 20-jarige realityster is sinds vrijdagnacht druk aan het feesten met haar vriend Travis Scott, Kourtney en Jordyn Woods. Dit is toevallig net de avond nadat haar oudere zus Khloé beviel van haar eerste kindje.

I’m not a regular mom I’m a cool mom

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Bridget Maasland slaat nieuwe weg in

Het lijkt erop dat Bridget Maasland een heel nieuwe weg in is geslagen. Ze is vanaf nu namelijk ook te bewonderen op YouTube. Samen met haar beste vriend Leon de Ruyter geeft ze in haar vlogs de beste 'travel tips'.

In de eerste vlog is te zien dat de presentatrice en de televisiemaker afreizen naar India. En ja, daar wordt natuurlijk elk detail van opgenomen. Zo ook een klein probleempje: de visums zijn nog niet binnen. De kans bestaat dus dat de twee het land niet eens inkomen. Kijk mee.

Bron: People, Girlfriend Magazine, YouTube Beeld: Getty