Temptations Tim laat bijzondere tattoo zetten

Oh my...

Lees ook

Temptation Islands Tim Wauters liet afgelopen vrijdag een wel heel bijzondere tattoo zetten als aandenken aan het programma. In koeienletters liet de deelnemer 'Timtation Island' plaatsen op zijn arm.

'Idiote actie'

Hij liet zijn nieuwe aanwist zetten bij niemand minder dan verleider Fabrizio en ex-verleidster Pommeline – die nu een koppel vormen. Hoewel hij zelf helemaal verliefd is op de tatoeage, is niet iedereen erover te spreken. Veel fans vinden het nogal een domme actie. "Dit kan je niet menen" en "Een momentje stilte voor deze idiote actie" zijn slechts twee reacties van de velen.

Speciale betekenis

Voor Tim zou de tattoo een speciale betekenis hebben. Waar hij meedeed aan het programma omdat hij met Deborah wilde trouwen en hun relatie voor een laatste keer op de proef wilde stellen, werd de deelnemer tot over zijn over verliefd op verleidster Cherish. Mede hierdoor kreeg hij de bijnaam 'Timtation'.

Pijnlijk

In de laatste aflevering van Temptation Island kreeg Deborah opnieuw pijnlijke beelden van Tim te zien. Zelfs Cherish weet niet meer wat ze met de gevoelens van Tim aan moet. Deborah snapt niet waar Tim mee bezig is. "Het lijkt wel alsof hij me met opzet wil kwetsen."

Lees ook: Temptation verleiders doen onthullingen over 'sneaky Deborah'

Bron: Instagram, HLN Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook