Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

ALIX The Label opent festivalseizoen met limited collectie

We want this!

ALIX The Label opent festivalseizoen met limited collectie

Het festivalseizoen is officieel begonnen! Gisteren, tijdens de eerste dag van het meest modieuze festival der festivals: Coachella Valley Music and Arts festival, lanceerde ALIX The Label een bijzondere limited collectie: Festival Chapter. Wil je zien!

Coachella

De festivalcollectie bestaat uit elf items waaronder een flowy rok en top met sequins, de ultieme sexy kanten jurk en een musthave rock T-shirt. Voor de lancering van deze capsulecollectie reist het label af naar de plek waarop de Festival Chapter geïnspireerd is: Coachella. Het is je vast niet ontgaan op Instagram: influencers zoals Anna Nooshin, Maan, Claartje Rose, Stephsa, Vivian Hoorn en Danie Bles reizen met ALIX The label en Grazia mee naar Californië om deze festivalcollectie voor het eerst te kunnen tonen aan de rest van de wereld.

ALIX the POP-UP

Helemaal in love met de nieuwe collectie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Meteen na de internationale presentatie is de collectie verkrijgbaar via alixthelabel.com en bij een aantal geselecteerde winkels. Daarnaast is de limited festivalcollectie één dag verkrijgbaar in de ALIX' pop up store op 21 april 2018 in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Coachella 2019: jij kan erbij zijn!

Droom jij er zelf ook van ooit eens bij het enorme festival aanwezig te kunnen zijn? Dan is dit je kans! Tijdens de pop-up worden verschillende prijzen weggegeven, waaronder de hoofdprijs van twee kaarten voor Coachella 2019. Iedereen die een festivalitem aanschaft, mag aan de bingomolen draaien en maakt kans op een Festival Chapter-pakket, shoptegoed of de ultieme hoofdprijs: twee tickets voor Coachella 2019.

Wanneer: 21 april 2018, 10:00 – 17:00

Waar: Runstraat 25, Amsterdam

@gallery(1023807)