Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes: 'Ik hoop niet dat mijn vliezen breken'

Deze zomer verwacht Roxeanne Hazes haar eerste kindje. Dat weerhoudt de zangeres er niet van gewoon nog door te blijven zingen, al wordt het naar eigen zeggen nu wel zwaarder. In een interview met Telegraaf Vandaag vertelt de zangeres over het optreden van dit weekend en komend weekend in de Ziggo Dome. "Het gaat hartstikke goed, het is alleen wel heel zwaar" vertelt ze. "Ik ben inmiddels vijftien kilo aangekomen, ik heb dikke enkels en alle soort klachten komen er wel gewoon bij kijken. Ik hoop niet dat mijn vliezen dit weekend al breken."

Beyoncé terug op podium met Destiny's Child

De zangeres trad gisteravond als headliner op tijdens het Coachella festival en verraste haar publiek met een reünie. Ze had Kelly Rowland en Michelle Williams namelijk ook uitgenodigd - waar ze vroeger het trio Destiny's Child mee vormde - om daarmee een aantal old school hits te zingen. Ook manlief Jay Z kreeg een momentje op het podium.

Fans hadden lang uitgekeken naar het optreden in Californië. Vorig jaar zou de zangeres al als hoofd-act optreden. Dit kon toentertijd vanwege haar zwangerschap niet doorgaan. Vorig jaar juni beviel Queen B namelijk van tweeling Rumi en Sir.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Sylvie geeft emotionele speech tijdens 40-jarige verjaardag

Sylvie Meis vierde afgelopen vrijdag een gigantisch feest voor haar veertigste verjaardag. Gehuld in een zwarte prachtige jurk, vierde ze haar verjaardag op de 25e verdieping van een hotel in Hamburg. Al haar gasten kwamen verkleed in een 80's outfit. En ja, bij het grote feest hoorde ook een speech van de presentatrice. "Ik ben zo trots, gezegend en ik voel zo'n onvoorspelbare liefde als ik jullie hier zie staan."

Bron: Telegraaf, Show Beeld: ANP, Instagram