Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis schittert op 40ste verjaardag

Maar aan de beelden te zien van haar extravanganza op social media zag Sylvie er, met gekrulde lokken en glinsterende jurk van Halpern Studio, oogverblindend uit. 

Sylvie Meis schittert op 40ste verjaardag

Sylvie Meis vierde afgelopen vrijdag haar 40ste verjaardag. De blondine pakte uit met een spectaculair feest, in jaren ’80 stijl. "Iedereen die mij kent, weet dat ik gek ben van de jaren tachtig. De dresscode is dan ook eighties glam en voor make-up & styling kunnen mijn gasten terecht bij de stylebar van mijn visagiste Serena Goldbaum", vertelde de glamourpoes eerder aan Beau Monde.

Extravaganza

De presentatrice vreesde eerder dat er nog iets mis zou gaan met de bestelling van haar jurk. Ze was immers op vrijdag de 13e jarig…"Er zijn er vier binnengekomen, waarvan ik er eentje heb uitgekozen. Maar die moet lastminute nog in een andere kleur worden geleverd." Maar aan de beelden te zien van haar extravaganza op social media, is alles helemaal goed gekomen en zag Sylvie er, met gekrulde lokken en glinsterende jurk van Halpern Studio, oogverblindend uit. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook:

80s GLAM 💃🏼 @1misssmeis #birthdaycelebration #weekend #party

Een bericht gedeeld door ANDRÉ BORCHERS (@andreborchers) op

Bron: Beau Monde, Beeld: Instagram