‘De nieuwe vriendin van Temptations Merijn’

Love is in the air...

Lees ook

Zijn vriendin Pommeline ging er met Temptation Island verleider Fabrizio vandoor, maar ook Merijn Murk lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde.

Respectloos

Het liefdesleven van Merijn mag best een achtbaan genoemd worden. De dj deed met zijn vriendin Lisa mee aan het tweede seizoen van Temptation Island, maar verliet het eiland met verleidster Pommeline aan zijn zijde. Na een relatie van ruim een jaar viel de blondine voor de charmes van haar baas Fabrizio, die dit seizoen als verleider meedoet aan het Temptation avontuur.

Merijn werd zonder pardon aan de kant gezet en is over zowel zijn ex als haar nieuwe vlam niet te spreken. "Het is een pittige tijd geweest. Ik vind Fabriozio echt een klootzak. Hij heeft geen respect", liet hij weten.

Happy in love

Merijn heeft niet lang getreurd om de break-up, want als we de nieuwste geruchten mogen geloven is hij ook weer happy in love, weet Cosmopolitan. De lucky lady is geen onbekende; het zou gaan om zangeres Karlijn Verhagen. Komt ze je bekend voor? Dat kan. De 21-jarige deed mee aan The Voice of Holland.

Als kers op de taart dachten een aantal oplettende fans Merijn op haar foto te spotten toen ze onlangs haar verjaardag vierde en een kiekje op Instagram plaatste. Hij draagt namelijk hetzelfde horloge als op de foto te zien is. Ze hebben beiden nog niet gereageerd. To be continued…

Lees ook: Pommeline doet boekje open over ex Merijn

Bron: Cosmopolitan

Laatste nieuws

Zie ook