Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de 'geheime' broer van Miley Cyrus

Hij staat op geen enkele familiefoto

Dit is de 'geheime' broer van Miley Cyrus

In totaal bestaat het gezin Cyrus uit zes broers en zussen. Miley Cyrus is de bekendste en neemt haar hele familie altijd overal mee naartoe. Maar er is er eentje die op geen enkele familiefoto staat.

Vader

De Wrecking Ball-zangeres wordt omringd door getalenteerde broers en zussen en ze wordt dan ook regelmatig met één van haar siblings in het openbaar gespot. Toch is haar halfbroer Christopher Cody Cyrus nauwelijks aan haar zijde te zien en lijkt hij ver uit de wereld van glitter en glamour vandaan te leven.

Hoewel de 24-jarige Christopher net zo oud is als zijn zusje Miley, komt hij wel uit een eerdere relatie van vader Billy Ray. Ook zou hij in tegenstelling tot zijn beroemde en goedbetaalde zusjes, zich een slag in de rondte moeten werken om zijn rekeningen te kunnen betalen. "Ik werk in een winkel en verdien ongeveer 7,50 dollar per uur. Soms werk ik er vijf uur per week, de andere keer 20. Ik neem alles aan."

Band

In 2009 liet hij weten geen goede relatie te hebben met de familie. "Dat is erg jammer", liet hij toen weten. Christopher wordt ook de laatste jaren nauwelijks met de familie gespot en zijn band met Billy Ray is dan ook minimaal. Toch blijkt zijn band met Miley wel iets beter te zijn. "Ze is nog steeds hetzelfde als voor alle fame. Ze blijft mijn grappige en leuke zus." Benieuwd hoe hij er uitziet? Klik dan *HIER*.

Lees ook: Wist jij dat Miley Cyrus zo'n knappe zus had?

Bron: The Mirror, InTouch Weekly Beeld: ANP