Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren 18 april t/m 24 april.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Je verwent iemand die je lief vindt, zomaar, omdat je je realiseert hoeveel diegene je waard is. Ook vreemden voelen zich tot je aangetrokken, alsof je ze al jaren kent. Let er wel op dat je niet geheimzinnig doet, dat kan voor anderen misleidend zijn.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je denkt veel na over wat werkt en wat niet werkt in de liefde. Op welk gebied kies jij voor jezelf, waar ga je over je grenzen heen en op welk vlak is het compromis uitgewerkt? Boek vooral dat soloreisje voor inzicht. Een droom kan je richting geven.

RAM 21 maart - 20 april

Sloeg je goede raad in de wind? Nu krijg je de rekening gepresenteerd, vooral als het gaat om je gezondheid. Je voelt hebt last van vage kwaaltjes, maar gezonder leven vind je lastig. Doe het in kleine stapjes: eet één dag per week geen suiker of vlees.

STIER 21 april - 21 mei

Jij pakt alle klusjes op. Dingen in huis praktischer of mooier maken, maakt je gelukkig. Kom je daarbij mensen tegen die je tegenwerken, dan is je tong messcherp. Iets kost wellicht meer dan het budget toelaat. Verzin een creatievere oplossing.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Iemand houdt je aan het lijntje. Leg je plannen maar even in de ijskast. Gebruik de ‘verloren’ tijd en maak een Plan B. En C. Er verandert veel in je leven en daar reageer je gevoelig op. Realiseer je dat angst en zorgen vaak voortkomen uit te veel denkwerk.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Kijk de kat uit de boom. Of het nu gaat om mensen of nieuwe situaties die je wenkbrauwen doen fronsen. Doe een stap terug en observeer. Zoek steun bij je lief of een goede vriend(in). Je kunt nu lieve woorden en knuffels gebruiken.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Wat je graag wilt versus wat goed voor je is... Laat je lichaam het je vertellen, luister naar pijntjes en ongemakken. Let op je rust en op wat je in je mond stopt. Een avondje lachen doet je goed, zoek dus vooral gezellig gezelschap op.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Je vertrouwt er steeds meer op dat er van je gehouden wordt, al regent het niet dagelijks rozen. Dat geeft veel rust. Je uit de naad werken voor liefde en erkenning is zó 2017. Het is tijd om te leren spelen met je talenten. Fouten maken hoort daar ook bij.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Familie en vrienden laten het deze week afweten. Op jezelf zijn, is niet zo je ding. Toch is het nuttig, vooral als je nog zit met negatieve gedachtes en emoties over wat dierbaren jou hebben aangedaan. Je bepaalt zelf hoe je je gevoel erover gaat uiten.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Financiële beslissingen pakken goed uit. Je hebt eindelijk dat appeltje voor de dorst. In de liefde neig je naar zwart-witdenken, maar denk na over compromissen. Ging het fout? Je bent goed zoals je bent, inclusief jouw (denk)fouten.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Een opwindende week. Je komt krachtig op voor je idealen. Maak gebruik van die stormachtige energie door zaken vast te leggen. Onderteken dat contract. Begin die onderneming, doe dat huwelijksaanzoek. ‘Nee’ is ver te zoeken, dromen komen uit!

STEENBOK 22 december - 20 januari

Deze week ben je eerder rebels dan je voorzichtige zelf en dit is het begin van een nieuwe levensinstelling. Je voelt je vrijer en de neiging om jaloers te zijn op anderen die het volgens jou ‘makkelijker’ hebben, verdwijnt. Wat een opluchting.