Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: nog meer beelden vrijgegeven van #HMoschino collectie

Afgelopen week werd bekendgemaakt dat Moschino de volgende designer is die gaat samenwerken met de Zweedse modeketen. Blok 8 november maar vast in je agenda, want vanaf dan is de collectie verkrijgbaar.

Zien: nog meer beelden vrijgegeven van #HMoschino collectie

Eerder waren het onder andere ERDEM, Viktor & Rolf, Isabel Marant, Balmain en KENZO die het hart van menig fashion liefhebber sneller liet kloppen en de samenwerking aan gingen met H&M. Afgelopen week werd bekendgemaakt dat Moschino de volgende designer is die gaat samenwerken met de Zweedse modeketen. Blok 8 november maar vast in je agenda, want vanaf dan is de collectie verkrijgbaar.

#HMoschino

Tot die tijd worden sneak peeks vrijgegeven van de items. Zo zien we Jeremy Scotts muze, Gigi Hadid, in een opvallende mini-jurk met cd-print. De designer zelf showt naar verluidt ook al iets uit de collectie; hij draagt een zwart jasje met ketting-opdruk. “MOSCHINO [tv] H&M is de perfecte samenwerking voor de fashion van nu, door de combinatie van pop, straatcultuur, logo's en glamour. Jeremy is geweldig, hij weet hoe je fashion leuk maakt en contact legt met fans over de hele wereld”, laat Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor van H&M, weten. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: