De echte reden dat Khloé Kardashian haar dochter True heeft genoemd

De naam True komt echter niet zomaar uit de lucht hangen. Khloé’s moeder Kris Jenner laat op Instagram weten waar de bijzondere naam vandaan komt.

Lees ook

Khloé Kardashian liet maandag weten op een roze wolk te leven met de komst van haar dochter, True Thompson. "Onze kleine meid, True Thompson, heeft onze harten gestolen", leest het bijschrift bij een foto van haar met roze ballonnen versierde huis. "Het is een zegen deze engel welkom te mogen heten in de familie. Mama en papa houden van je True!"

Spot

De naam van de pasgeboren spruit is meteen het mikpunt van spot op Instagram. “To be true to someone”, “Is deze naam een memo aan Tristan om je trouw te blijven?” en: “Haar True noemen gaat er niet voor zorgen dat hij je trouw blijft", klinkt het in de reacties onder haar Instagramfoto.

Kris Jenner

De naam True komt echter niet zomaar uit de lucht hangen. Khloé’s moeder Kris Jenner laat op Instagram weten waar de bijzondere naam vandaan komt. Het meisje werd vernoemd naar haar overgrootvader en betovergrootvader. "Ik ben zo blij dat ik mijn dierbare kleindochter True mag verwelkomen", klinkt het. “Fun fact: de naam van mijn grootvader van mijn vaders kant was True Otis Houghton en de naam van mijn vader was Robert True Houghton en dus ben ik heel blij dat Khloé haar dochter True heeft genoemd."

Lees ook: Khloé Kardashians baby daddy verwikkeld in affaire-schandaal

Bron: Instagram, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook