Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Rachel Hazes voor het eerst over hereniging met André

Rachel is te zien in het tweede seizoen van de realitysoap André Hazes: ik haal alles uit het leven. "Het zou een beetje gek zijn als zij niet in beeld komt, ze maakt weer onderdeel uit van mijn leven", vertelt André. "Ze houdt er alleen niet zo van om op televisie te praten, dus we hebben afgesproken dat ze één keer haar zegje doet met mij. En ze komt gewoon voorbij natuurlijk." De serie is vanaf vanavond te zien op SBS6.

Stalker Taylor Swift had mes en masker op zak

Creepy... Het blijkt dat de man die zaterdag werd opgepakt bij de villa van Taylor Swift nog in zijn proeftijd zat voor het verstoren van de openbare orde en het vuren van een wapen. De man verklaarde dat hij simpelweg naar Beverly Hills was gereden om Taylor te ontmoeten, maar werd gemaskerd en met plastic handschoenen aan betrapt toen hij probeerde de villa binnen te komen. Later werd in zijn auto een mes, meer maskers, touw en munitie aangetroffen.

Kanye West twittert weer

Jawel, Kanye West is terug op Twitter. Zaterdag activeerde hij zijn account opnieuw en nu zijn ook de eerste berichten verschenen over zijn merchandise van de tour Saint Pablo. Vorig jaar mei nam de man van Kim Kardashian afscheid van zowel zijn Twitteraccount als zijn account op Instagram.