Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Patty Brard enorm veel afgevallen
Begin vorige maand kwam naar buiten dat Patty Brard een maagverkleining heeft gehad en sindsdien vliegen de kilo's eraf.

Toch is het een behoorlijke strijd. Gelukkig houdt Pat ons op de hoogte in de vlogs voor LINDA.tv. Maar alle bloed, zweet en tranen terzijde: het resultaat mag er zeker al zijn! Patty gaat nog meer afvallen, dus we zijn heel benieuwd hoe ze er over een aantal maanden uitziet. Ook fans van Patty is het niet ontgaan dat de presentratrice al anders oogt. Onder haar Instagramfoto's regent het complimenten: "Je ziet er geweldig uit", "Zo goed meid!" en "Top gedaan!"

Ariana hint op nieuwe muziek
Ariana heeft na een radiostilte van vier maanden, weer van zich laten horen. De zangeres tweette No tears left to cry gevolgd door de datum 20 april, waarmee ze hint op een nieuwe single. Grande heeft sinds de terroristische aanslag tijdens haar concert in Manchester vorig jaar, waarbij 22 mensen het leven lieten, geen nieuwe muziek meer uitgebracht. Het benefietconcert One Love Manchester dat ze twee weken later gaf, was een van haar laatste optredens.

Kim Feenstra pronkt met billen

Kim Feenstra vertoeft momenteel op Zanzibar. Reden genoeg dus om een jaloersmakende foto de wereld in te sturen. En dat is precies wat Kim deed, al zien we maar weinig van het bounty-eiland. Kim pronkt namelijk met haar welgevormde booty. Ach, ook niet vervelend, toch.

Bron Beau Monde, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook