Verleider Joshua had relatie met andere Temptation Island deelnemer

Wait, what?

Niks is te gek voor de Temptation Island deelnemers. Ze gingen allemaal óf als stel, óf als single naar het eiland. Maar eenmaal terug lijkt iedereen het bed met elkaar te hebben gedeeld. Zo ook Joshua en Chloë, die er zelfs een relatie aan overhielden. Wait, what?

Relatie

Megan en Kevin gingen als koppel naar Thailand, maar Megan eindigde in bed met verleider Joshua en Kevin deelde het bed met verleidster Chloë. De laatste twee lieten beiden doorschemeren dat ze een relatie met elkaar best zagen zitten. Wat niemand dus had verwacht, was dat Joshua en Chloë met elkaar zouden eindigen.

Maar dat is wel wat er is gebeurd. Het is algemeen bekend dat alle deelnemers na de opnames in hetzelfde hotel slapen en daar zonder camera's feest vieren. Daar liet Chloë zonder pardon Kevin vallen voor Joshua. "Zij had meteen diepere gevoelens voor mij en liet me dat vaak weten. Na een tijd voelde ik ook iets, waarvan ik dacht dat het echt was. Maar een mens kan zich vergissen. Ik had gevoelens voor Chloë, maar niet de juiste", vertelt Joshua.

Bedrogen

Na een geheime relatie van een aantal maanden gingen ze uit elkaar. "Sinds december zijn we uit elkaar", aldus Joshua. Ook vermoedt hij dat de brunette hem heeft bedrogen toen ze op vakantie was. "Ik denk niet dat ze die jongen daar ’toevallig’ is tegengekomen. Later heeft ze een relatie met hem gehad", sluit hij af.

Inmiddels lijkt het er sterk op dat Chloë weer een koppel is met Kevin. Joshua gaat vooralsnog single door het leven.

Lees ook: Temptations Kevin reageert op sekstape

Bron: Telegraaf, beeld: Temptation Island

Laatste nieuws