Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Barbie reageert op tweede abortus

Barbie ontkent in alle toonaarden.

Barbie reageert op tweede abortus

Het leek even beter te gaan met Samantha "Barbie" de Jong na haar zelfmoordpoging. Maar nu heeft ze opnieuw een tegenslag te verwerken.

Abortus

Drie weken geleden heeft Samantha met haar familie en vrienden gedeeld dat ze zwanger was van haar ex Jordi Ossel, volgens Story. Volgens een bron twijfelde ze of ze het kindje wilde houden of niet. "De ene dag was ze totaal in de wolken en zei ze dat een mondje meer om te voeden het verschil ook niet zou maken. Om vervolgens de dag erop tot de conclusie te komen dat het tóch beter was om het weg te laten halen, omdat ze het geen goede toekomst zou kunnen geven", aldus de insider tegenover Telegraaf.

Facebook

Dit nieuws is ook bij Barbie terechtgekomen en de realityster verwijst het nieuws naar het rijk der fabelen. De blondine laat aan Shownieuws weten dat er niets van waar is en ze enkel bij die kliniek langsging om een spiraaltje te laten plaatsen. Om de media niet onder ogen te hoeven komen, reisde ze af naar Roermond. Op Facebook laat Barbie het volgende weten:

“Jezus mensen hebben echt geen leven, he! Ben niet naar een kliniek geweest om een abortus te plegen, ben er heen geweest om een spiraal te plaatsen. Kom de volgende keer naar mij toe en vraag gewoon wat ik daar doe, niet dat ik tekst en uitleg ben verschuldigd. Laat Jordi en mij lekker met rust, pleur op!” Ook Barbie’s beste vriendin Kimberly ontkent het nieuws. “Ze heeft helemaal geen abortus laten plegen, ze heeft alleen een spiraaltje laten zetten. We zijn naar Roermond gegaan, omdat we dachten dat de media dan niet zou komen. Maar ja, die is dus toch gekomen.”

Spiraaltje

Story, die het nieuws de wereld in hielp, zegt zelf bewijs in handen te hebben van personen rond Barbie, dat het daadwerkelijk om een abortus ging én dat ze daarna een spiraaltje heeft laten plaatsen.

Lees ook: Eindelijk duidelijkheid over wat er met Barbie is gebeurd

Bron: Story, Shownieuws, Telegraaf, Beeld: ANP, Twitter