Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Met deze mascara hack lijken je wimpers een stuk langer

Thank us later!

Met deze mascara hack lijken je wimpers een stuk langer

Geen zin om elke dag nepwimpers aan te brengen? En zijn wimperextensions ook niet je ding? Met deze mascara hack krijg je alsnog een fals lash effect.

Dry mascara

Vanaf nu hoef je geen duizend lagen mascara meer over elkaar aan te brengen om de ultieme nepwimper-look te creëren. Devon Abelman onthulde haar geheim aan Allure. "Wanneer je 'droge mascara' aanbrengt, zorg je heel eenvoudig voor superlange wimpers." Door de mascara in een glas met heet water te dopen, of door een paar druppels lenzenvloeistof op de mascara aan te brengen, zorg je voor een droge mascara.

Waar je normaal gesproken aan elkaar geplakte wimpers krijgt met meerdere lagen mascara en daarmee de ultieme spinnenpoten creëert, zal je dit niet zien bij een 'droge' mascara. Het opbrengen van deze dry mascara gaat als volgt: ga eerst twee keer langs je wimpers met de platte kant van je mascara. Met het puntje van de mascara druk je je wimpers vervolgens omhoog, waardoor je ze tegelijkertijd krult. Bekijk *HIER* hoe je dit precies doet.

Lees ook: Déze mascara wordt wereldwijd elke drie minuten verkocht

Bron: Allure Beeld: iStock