Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de vriendin van Caitlyn Jenner?

De twee lijken madly in love met elkaar.

Is dit de vriendin van Caitlyn Jenner?

Caitlyn Jenner lijkt haar zinnen op een 21-jarig model te hebben gezet. Sophia Hutchins zou naar verluidt het nieuwe liefje zijn van Caitlyn. De twee lijken zelfs zo serieus te zijn, dat de 68-jarige haar nieuwe vriendin mee nam naar de GLAAD Awards.

Happy together

Volgens insiders zou het stel al langere tijd met elkaar aan het daten zijn. Volgens Radar Online heeft Caitlyn haar liefje in 2017 al meegenomen naar Mexico voor een romantische vakantie. Hoewel Sophia even oud is als dochter Kendall, lijken de twee madly in love te zijn.

Transitie

Ook Sophia heeft een transitie doorgemaakt. In 2016 nam ze het besluit om in transitie te gaan in de krant van de universiteit waar zij momenteel nog een studie volgt. Volgens Radar Online zou Sophia toentertijd zelfs hebben gezegd dat Caitlyn haar inspireerde om haar genderidentiteit bekend te maken. Waar men het model nu kent als Sophia, werd ze vroeger - als jongetje zijnde - Scott genoemd. "Ik heb er nooit echt zoveel over nagedacht, tot ik aan een nieuwe studie begon en mijn identiteit kwijtraakte." Uiteindelijk onderging Sophia een operatie.

Lees ook: Caitlyn Jenner ondergaat operatie voor huidkanker

Bron: In Touch Weekly Beeld: Instagram, Getty