Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashians sluiten alle DASH-winkels definitief

Ruim tien jaar geleden openden Kourtney, Kim en Khloé Kardashian hun eerste kledingwinkel, DASH. Maar aan alles komt een eind, dus ook aan dit avontuur.

De Kardashians sluiten alle DASH-winkels definitief

Ruim tien jaar geleden openden Kourtney, Kim en Khloé Kardashian hun eerste kledingwinkel, DASH. Maar aan alles komt een eind, dus ook aan dit avontuur. Dat liet Kim deze week weten op haar website.

Volgende stap

"We hebben als familie onze eerste winkel geopend in 2006 en hebben er herinneringen voor het leven opgedaan", begint ze. "Het is een groot deel van ons leven geweest, en we hebben ervan genoten Dash te runnen, maar in de laatste jaren hebben we allemaal individueel ontwikkelingen doorgemaakt. We zijn druk met plannen voor onze eigen merken, naast het moederschap en het balanceren van werk en familie. We voelen dat het tijd is om verder te gaan."

DASH

De eerste winkel werd in hun home town Calabasas geopend, gevolgd door Los Angeles, New York en Miami. DASH speelde een grote rol in hun realityserie Keeping Up With The Kardashians en de daaropvolgende spin-offs. Het filiaal in Los Angeles heeft de deuren al gesloten in 2016 en volgens Amerikaanse media volgt de rest voor het einde van het jaar.

Lees ook: Kim Kardashian zweert bij deze foundation

come peep the stores for all our new arrivals✨ #decidedonDASH

Een bericht gedeeld door DASH (@dashboutique) op

Bron: Instagram, Beeld: Getty, Instagram