Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Jenna Dewan voor het eerst gespot na breuk met Channing Tatum

Nadat ze zich sinds drie april een beetje op de achtergrond hield en haar naam op Instagram officieel weer veranderde naar haar meisjesnaam, heeft de Step Up-actrice nu ook haar veilige basis thuis een avondje ingeruild voor een rode loper event. Jenna kreeg dit weekend een award uitgereikt van de St. Jude Children's Research Hospital's Hope & Heritage Gala. De actrice kwam overigens niet alleen. Waar normaal gesproken haar ex-geliefde mee zou komen, was het dit keer de eer aan haar vader om zijn dochter te mogen bijstaan.

Love ya dad 💗

Een bericht gedeeld door Jenna Dewan (@jennadewan) op

Ex-vriendin Avicii rouwt om de dood van haar grote liefde in emotionele post op Instagram

De hele wereld is geschokt om het verdrietige bericht dat afgelopen vrijdag naar buiten kwam. De wereldberoemde dj, die in het echte leven Tim Bergling heet, werd die middag dood aangetroffen. Ook zijn ex-vriendin Emily Goldberg kreeg het nieuws al snel te horen en liet in een bericht op social media weten diep geschokt te zijn. “Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love. Tekst die hij voor mij heeft geschreven. Ik wou dat ik die woorden had kunnen waarmaken. In de tijd die we samen waren, was Tim mijn vertrouwenspersoon, mijn beste vriend. Nu kan ik niet meer naar Bear - de hond van het voormalige liefdeskoppel - kijken zonder te beseffen dat ik zijn gezicht nooit meer zal zien. Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve woorden en berichtjes. Wake me up when it's all over, want ik wil niet dat dit echt is", aldus Emily.

Austin Powers-acteur Verne Troyer op 49-jarige leeftijd overleden

"Hij heeft de laatste jaren geworsteld en gewonnen en opnieuw gevochten. Helaas was het deze keer teveel”, laat zijn management op Facebook weten. De acteur, die vooral bekend was door zijn rollen in de Austin Power-films en zijn verschijning in realityshows van menig celebrity, worstelde al jaren met depressie en een alcoholverslaving. Ook zou hij volgens TMZ in maart zijn opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij suïcidaal zou zijn. Wat de doodsoorzaak precies is, is nog niet bekendgemaakt.

Bron: E! News, Nieuwsblad.be, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP