Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Net5 neemt opnieuw opvallend besluit rondom Grey's Anatomy

En er is nog meer nieuws over de populaire ziekenhuisserie!

Net5 neemt opnieuw opvallend besluit rondom Grey's Anatomy

Grey's Anatomy-fans waren woedend toen ze maandagavond op een nieuwe aflevering zaten te wachten, maar in plaats daarvan de programma's Masterchef Nederland en Je Droom Achterna voorgeschoteld kregen. Net5 werd via social media dan ook overspoeld met reacties van boze fans, en heeft nu dan ook een opvallend besluit genomen.

Weer terug op tv

De populaire ziekenhuisserie keert namelijk weer terug op de buis. Net5 maakte afgelopen donderdag bekend dat de fans vanaf dinsdag 1 mei weer kunnen genieten van de verhalen van Meredith Grey en haar collega's van het Grey Sloan Memorial Hospital.

Vijftiende seizoen

Maar dat is niet het enige goede nieuws omtrent de serie. Hoewel het veertiende seizoen bij ons nog in volle gang is, kreeg de cast en crew dit weekend te horen dat er een vijftiende seizoen aan komt. Wel zullen Sarah Drew en Jessica Capshaw, die in de serie te zien zijn als April Kepner en Arizona Robins, niet meer terugkeren.

Het vijftiende seizoen van Grey's Anatomy zal naar verluidt begin 2019 op Net 5 worden uitgezonden. En nu maar fingers crossed dat ze zender niet weer een of ander gek besluit neemt...

Lees ook: Move over, McDreamy! Dit is de knapste dokter ooit

Bron: Superguide Beeld: Grey's Anatomy