Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chique bowlen? Dat kan nu ook in Nederland

Hier wordt bowlen geheel in een nieuw jasje gestoken!

Chique bowlen? Dat kan nu ook in Nederland

Baal jij ook altijd een beetje van die suffe en onhygiënische bowlingschoenen of de plastic stoelen waar je na een halfuur al een zere kont van krijgt? Dat is bij Lucky's Design Bowling in het dorpje Warmond in Zuid-Holland niet aan de orde. Daar kun je namelijk in stijl bowlen. Zónder muffe schoenen en K3-muziek.

Vintage uitstraling

Nee, bij Lucky Design Bowling kom je terecht bij een bowlingbaan waar je u tegen zegt. Van het interieur tot aan de bar: er is werkelijk aan alles gedacht. Het pand is dan ook enorm hip ingericht en heeft overall een vintage uitstraling. En dat is wel even iets anders dan de discolampen, plastic stoelen en banken en gekleurde bowlingballen die je normaal gesproken ziet.

Menukaart

Maar ook wanneer je even geen zin hebt om te bowlen - of gewoon flink aan het verliezen bent, kun je je hier prima vermaken. Want waar je bij menig bowlingbaan niet meer dan een bittergarnituur of slap kaasplankje voorgeschoteld krijgt, kun je hier kiezen uit de vele gerechten op de menukaart, die is samengesteld door Thijs Geerlings (oud-werknemer van Gordon Ramsay).

Wij weten wel waar jouw volgende personeels- of familieuitje gaat plaatsvinden.

Lees ook: Jochie gaat voor het eerst bowlen maar gaat goed mis

Bron: Lindanieuws Beeld: Instagram, iStock