Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Chantal Janzen laat steeds meer van baby Bobby zien...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes showt dikke babybump in bikini

De zangeres is op dit moment al een aardig eindje op weg, en ziet er dan ook stralend uit met haar babybump. Roxeanne showde haar buik dit weekend met een prachtige bikinifoto op Instagram, waar ze voornamelijk positieve reacties op ontvangt. De grote vraag luidt nu dan ook: wanneer komt het kleintje te wereld? Nu de optredens van Holland Zingt Hazes achter de rug zijn, zal Roxeanne er in ieder geval meer dan klaar voor zijn.

Laura Ponticorvo laat fans regelmatig huilen

Terwijl de zon hoog aan de hemel staat, heeft het grootste gedeelte van bekende Nederlandse YouTubers zich verzameld in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar vindt vandaag namelijk de jaarlijkse Dutch YouTube Gathering plaats, waarbij ook Laura Ponticorvo aanwezig is. Fans kunnen hier met haar op de foto gaan, een handtekening vragen en misschien zelfs een paar vragen stellen. Maar hoe reageren fans nou eigenlijk op hun grote idool? "Ik heb gelukkig nog nooit gehad dat ik dacht: 'Oeh, dit vind ik wel een beetje creepy'. Maar het gebeurt bijvoorbeeld wel dat ze beginnen te huilen als ze mij zien. Of dat ze heel erg aan het trillen zijn op het moment dat ze je ontmoeten en op de foto mogen. Dat is natuurlijk wel heel apart. Ook voor mij."

Chantal Janzen deelt eerste duidelijke foto van baby Bobby

De presentatrice beviel bijna een maand geleden van haar tweede spruit en is sindsdien compleet in de wolken. Hoewel ze het liefst de hele dag binnen met haar pasgeboren zoontje blijft, trakteert ze haar volgers wel regelmatig op een aantal kiekjes. Toch zagen we voornamelijk handjes of de achterkant van het hoofdje voorbij komen. Tot nu. Gisteren postte de actrice namelijk voor het eerst een kiekje, waarbij zijn gezichtje een stuk beter zichtbaar is. Wat een scheetje!

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook