Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Top 3. Best gelezen op zondag

Deze hot stories werden vandaag het best gelezen!

Grazia’s Top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Net5 neemt opnieuw opvallend besluit rondom Grey's Anatomy

Grey's Anatomy-fans waren woedend toen ze maandagavond op een nieuwe aflevering zaten te wachten, maar in plaats daarvan de programma's Masterchef Nederland en Je Droom Achterna voorgeschoteld kregen. Net5 werd via social media dan ook overspoeld met reacties van boze fans, en heeft nu dan ook een opvallend besluit genomen.

2. Waarom vrouwen écht naar de sportschool gaan

De zomer staat weer voor de deur en het aantal abonnementen bij de sportschool schiet dan ook weer fors omhoog. We willen straks immers op ons paasbest over het strand paraderen. Dus om ons achterwerk net even iets strakker te krijgen of om de love handles iets te beperken, sporten we ons de komende weken suf in de sportschool. Maar wat is nou eigenlijk de voornaamste reden dat we massaal de gym induiken?

3. Temptations Mezdi doet opvallende onthulling in video met verleidster Laetitia

Hoewel hij absoluut door Tim van de troon is gestoten voor de titel 'Meest spraakmakende deelnemer van Temptation Island 2018', is Mezdi alsnog een opvallende verschijning en weet hij de gemoederen flink bezig te houden. Ook buiten het hele avontuur van Temptation Island om, maakt hij zich nog steeds niet bepaald geliefd. Nadat de video, die hij samen met Laetitia voor het YouTube-programma Bedroom Secrets maakte, online verscheen, kreeg hij dan ook flink wat kritiek te verduren. En dat is niet het enige...