Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen heeft nieuwe liefde gevonden

Dit liet ze via Instagram weten.

Sylvia Geersen heeft nieuwe liefde gevonden

Sylvia Geersen lijkt weer helemaal in de wolken te zijn! Het model plaatste een foto van zichzelf en haar nieuwe vlam op Instagram waarop te zien is dat de twee elkaar zoenen.

Happy together

Wie de gelukkige is, heeft Sylvia voor alsnog niet bekend gemaakt. Wel is duidelijk te zien dat het stel happy together is. Vorig jaar liet het model weten dat zij en Rogelio Castro Martinez gingen scheiden. Waar ze eerder zei dat ze - na het op de klippen gelopen huwelijk - voorlopig alleen wilde blijven, wist deze mysterieuze man daar toch verandering in te brengen.

Leugens

Sylvia leek haar leven weer helemaal op de rit te hebben, al moest er nog één ding gebeuren: de officiële ontbinding van haar huwelijk. Maar haar Mexicaanse ex Rogelio Castro Martinez ligt dwars. "Hij wil niet van me scheiden, dus hij verleent geen medewerking", vertelt ze. "Volgens hem rust er een vloek op me, omdat een vrouw van God altijd bij haar man blijft. Maar ik was doodongelukkig. Hij bleek heel anders te zijn dan hij zich had voorgedaan", vertelde ze in een exclusief interview met Grazia.

Hij had toen ze trouwden, in tegenstelling tot wat hij beweerde, geen eigen huis, maar woonde nog bij zijn ouders. "Ik moest op een matrasje op de grond slapen. Maar ik was nog steeds verliefd en heb hem zijn leugens vergeven."

Verdriet

"Hij werd steeds obsessiever tegenover mij. Ik werd elke zondag gedwongen mee te gaan naar de kerk en ik mocht alleen maar lange jurken dragen. Op het moment dat ik bij hem weg wilde gaan, bleek ik in verwachting te zijn. Niet veel later kwamen ze er in het ziekenhuis achter dat het hartje gestopt was met kloppen. Zo verdrietig. Al snel raakte ik weer zwanger, deze keer van een tweeling. Ook dat eindigde in 2017 in een miskraam", vertelt Sylvia.

Lees ook: Sylvia Geersen onthult hartverscheurend verhaal

❤️

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen✨ (@sylviageersen) op

Bron: Telegraaf, Instagram Beeld: Instagram, ANP