Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Beyoncé en Solange onderuit op Coachella

Dat ziet er niet fijn uit!

Zien: Beyoncé en Solange onderuit op Coachella

Oeps! Waar het optreden van Beyoncé vorige week vlekkeloos verliep, ging het afgelopen weekend net even anders dan gepland. Queen B en haar jongere zusje Solange gingen tijdens hun optreden op Coachella keihard onderuit.

Onderuit

Het lijkt erop dat Beyoncé haar zusje tijdens het optreden op probeerde te tillen. Dit ging echter niet helemaal goed. Terwijl Solange vanuit een squat in de armen van haar zus belandde, verloor Bey haar evenwicht, waarna de twee op de grond belandden. Om de val te verbloemen, deden beide zangeressen alsof het bij de 'act' hoorde. Binnen een mum van tijd stonden de zusjes weer op om hun optreden te vervolgen, alsof er niets aan de hand was. Wow!

Comeback

Vorige week maakte Beyoncé - tijdens het eerste weekend van Coachella - haar live-comeback. In haar show vond een mini-reünie van Destiny's Child plaats. Ook kreeg manlief JAY Z een plaatsje naast de zangeres op het podium. Haar optreden maakte een grote indruk op fans en andere artiesten. De hashtag #Beychella was binnen no time trending op social media.

Lees ook: Jááá! Beyoncé komt met extra concert

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: Twitter, AD Beeld: Getty, Instagram, Twitter