Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Macaulay Culkin duikt op in zeldzaam tv-interview

Deze zag je niet aankomen!

Zien: Macaulay Culkin duikt op in zeldzaam tv-interview

Een van de bekendste acteurs of all times was voor de eerste keer ooit te gast bij de Ellen DeGeneres Show: Macaulay Culkin. De 37-jarige acteur dook na tijden eindelijk weer op en deed meteen een wel heel bijzondere uitspraak over Home Alone tijdens de show.

Vleiend en creepy

Overal waar hij komt, wordt Macaulay herinnerd aan zijn tijd als de kleine Kevin uit de kerstreeks. "Mensen vragen me nog altijd of ik 'Home Alone' met hen wil kijken. Dat vind ik vleiend, maar vooral ook creepy", vertelt hij tegen Ellen. "Ik kijk niet naar de films zoals anderen dat doen. Ik zie het verhaal niet, maar herinner me bepaalde dagen op de set. 'Oh, daar had ik mijn Pepsi achter de bank verstopt', denk ik dan bijvoorbeeld."

Het is de eerste keer dat de acteur zo open is over zichzelf. Zo vertelt Macaulay dat hij nog steeds moeite heeft met de feestdagen. Hij gaat het huis tijdens de vakantie het liefst niet uit. "Kerst en Nieuwjaar; dat is mijn seizoen hè. Ik probeer echt minder uit te gaan tijdens de winter." Toch lijkt niet alleen het feestseizoen lastig te zijn voor de acteur. "Het is eigenlijk een zegen, maar tegelijkertijd een vloek. Ik kan zonder reservering terecht bij elk restaurant, maar zodra ik daar ben, word ik meteen door iedereen aangestaard met: 'ooooooh', omdat ik nog steeds sprekend op 'Kevin' lijk."

Beter dan ooit

Van het eens zo schattige jongetje uit de Home Alone reeks was de afgelopen jaren niets meer over. De acteur kampte volgens Amerikaanse media al tijden met een alcohol- en heroïneverslaving. Ook werd hij gearresteerd voor het bezit van marihuana en greep hij vaak naar pijnstillers. Een buurvrouw van de acteur liet destijds weten dat hij er zó slecht uitzag dat hij veelal werd aangezien voor een zwerver. Inmiddels heeft hij zijn lange lokken verruild voor een kortere coupe, afscheid genomen van zijn baardje en is hij ook aangekomen, waardoor hij een stuk gezonder oogt.

Lees ook: Onherkenbaar: Macaulay Culkin ziet er beter uit dan ooit

Bron: Ellen Degeneres Beeld: YouTube, Getty