Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon wint rechtszaak
Had Gordon daadwerkelijk een relatie met zijn “ex” Kevin B. of stalkte hij de man in wie hij dacht zijn grote liefde te hebben gevonden? Over die vraag boog een rechter zich de afgelopen weken. De rechter heeft vandaag besloten dat Gordon heeft “gewonnen” en wel degelijk een relatie had met de man.

"Ik ben blij dat hiermee de leugens die B. over onze relatie heeft verspreid publiekelijk worden rechtgezet. Het is zo pijnlijk geweest om als leugenaar te worden afgeschilderd, terwijl we een geweldige liefdevolle relatie hebben gehad", aldus Goor. Gordon eiste een rectificatie, maar kreeg die niet toegewezen. De entertainer laat weten de zaak achter zich te willen laten: "Hiermee kan nu een streep gezet worden onder deze treurige bladzij in mijn leven en ik kan me weer met volle energie op nieuwe projecten storten."

Xelly Cabau viert verloving in Rome
Xelly Cabau zit in de zevende hemel. Het zusje van Yolanthe is zondag ten huwelijk gevraagd door haar lief Beer Muller. "21 april 2008 kregen wij verkering en gingen we voor het eerst op vakantie in Florence, 10 jaar later vandaag in Florence vraagt hij mij ten huwelijk!", liet ze weten op Instagram. Hun liefdesstrip gaat gestaag door, de tortelduifjes vertoeven nu in Rome. Zoet!

Yes-R 10 jaar samen met vrouw
Yes-R en zijn vrouw Cheyen vieren vandaag feest; het stel is 10 jaar samen. De twee zijn trotse ouders van een zoon, Yessin en een dochter Céline.

Bron: RTL, Telegraaf, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook