Er zijn vier soorten dronken mensen

Aha! Hoe mag jij jezelf voortaan noemen?

Lees ook

Woehoee, het is Koningsdag! Dit betekent feest en hoogstwaarschijnlijk een glaasje wijn, bier of iets anders. Maar soms kijk je iets te diep in in dat glaasje en hoppa je bent dronken. Maar er blijkt nu dat er verschillende types dronken mensen bestaan. Welk type jij bent, moet je misschien even aan je vriendinnen vragen, want de volgende dag word je meestal wakker met hoofdpijn en heb je geen idee meer wat er is gebeurd.

1. Hemingways
De Hemingways ervaren geen drastische verandering in hun persoonlijkheid wanneer ze onder invloed zijn en behouden het grootste deel van hun intellect en geweten. Je wil dus het liefst bij deze groep horen, geloof ons. Want de Hemingways gedragen zich nog prima in een dronken bui.

2. Mary Poppins
Dit zijn voornamelijk vrouwen. En wanneer zij nuchter zijn, zijn ze het met alles en iedereen eens (gevalletje meeloper). En wanneer ze dronken is: woah. Dan wordt ze opeens heel erg extravagant en niet altijd op een goede manier. En later op de avond hang je waarschijnlijk boven een toilet, oeps.

3. Nutty Professors
De term zegt het al: Nerdie. Alcohol drinken doe je niet alleen omdat je het lekker vindt, maar ook omdat het je extra moed geeft. En die moed die krijg je. In nuchtere staat ben je verlegen en bescheiden, maar wanneer je dronken bent krijg je een ‘dramatische’ toename in extraversie en heb je nauwelijks tot geen geweten. Nutty Professors houden van karaoke, schreeuwen en het uittrekken van hun shirt.

4. Mr. Hydes
Ooit van een kwade dronk gehoord? Nou Mr. Hydes is het. Je hebt de neiging om onder invloed van alcohol minder verantwoordelijk, minder intellectueel en vijandiger te zijn. Hierdoor ben je dus niet zo gezellig. Ook heb je de grootste kans op een black-out of een arrestatie…

Lees ook: 15 Herkenbare situaties bij een dronken avond stappen met je vriendinnen

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook