Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Monica Geuze showt flinke babybuik

De vlogger is inmiddels ruim 20 weken zwanger en haar buikje begint al enige vorm aan te nemen. We vangen nu voor het eerst een glimp op van haar babybump.

Zien: Monica Geuze showt flinke babybuik

Op de valreep van 2017 maakte Monica Geuze bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. "Het allermooiste kerstcadeau ooit: wij krijgen een kindje”, liet ze toen weten. De vlogger is inmiddels ruim 20 weken zwanger en haar buikje begint al enige vorm aan te nemen. We vangen nu voor het eerst een glimp op van haar babybump.

Babybuik

"Ik heb vandaag een jurk aan, waar alles in te zien is. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik zo iets straks aan heb", vertelt ze. Monica is zich steeds meer aan het voorbereiden op de komst van hun baby. Maar tot die tijd heeft de mommy to be nog genoeg tijd om te oefenen. Lars kreeg uit een eerdere relatie de tweejarige Mason, die helemaal dol op zijn 'Momo' lijkt te zijn. Het kleine mannetje is regelmatig in haar vlogs te zien en aan de beelden is maar één ding op te maken: dit is een dolgelukkig gezinnetje. Monica liet al eerder weten dat ze dat nog eventjes voor zichzelf houdt wat het geslacht van de spruit wordt.

Lees ook:

Beeld: YouTube, ANP, Bron: YouTube