Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Laura Ponticorvo confronteert hacker

Laura Ponticorvo trapte het programma Online Misbruik Aangepakt, af met haar eigen verhaal. Een jaar geleden belandde Laura in een ware nachtmerrie; haar naaktfoto’s en sexvideo’s werden gestolen en online verspreid. Afgelopen week werd bekend dat VVD-politicus Mitchell van der K. achter de daad zat. Samen met presentatrice Nicolette Kluijver, misdaadverslaggever John van den Heuvel en haar verloofde Ryan confronteert ze de man met zijn daden. “Tot op de dag van vandaag word ik geconfronteerd met wat jij gedaan hebt en sta ik op Amerikaanse en Nederlandse sites. Jij hebt ervoor gezorgd dat heel Nederland mij heeft gezien op een manier waarop niemand mij mocht zien. Schaam jij je niet voor jezelf?” Bekijk het fragment hieronder terug.

Kylie deelt zoete video van haar en Stormi

Een mierzoet moeder-dochter-moment tussen Kylie Jenner en haar pasgeboren dochter Stormi. Kylie deelt op Instastories hoe zij deze ochtend lekker wakker aan het worden is samen met haar meisje, die vervolgens heel lief de camera in lacht. Smelt!

Verleidster Billy deelde het bed met deze verleider

Verleidster Billy mag dan niemand verleid hebben in Temptation Island, stil zitten heeft ze zeker niet gedaan. De 18-jarige Vlaamse werd aan de leugendetector gelegd, waar haar een aantal pittige vragen werden gesteld door mede verleidster Laetitia. Billy kon het namelijk heel goed vinden met verleider Andrea, waar ze maar liefst zeven keer het bed mee heeft gedeeld tijdens de laatste dagen.

Bron: YouTube, Instagram, Beeld: Instagram, YouTube, ANP