Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zien: Monica Geuze showt flinke babybuik
Op de valreep van 2017 maakte Monica Geuze bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. "Het allermooiste kerstcadeau ooit: wij krijgen een kindje”, liet ze toen weten. De vlogger is inmiddels ruim 20 weken zwanger en haar buikje begint al enige vorm aan te nemen. We vangen nu voor het eerst een glimp op van haar babybump.

2. Viral: nietsvermoedende ouders opgewacht door paparazzi, na geboorte royal baby 3
Hordes paparazzi verzamelden zich maandag voor de Lindo-vleugel van het St. Mary’s ziekenhuis, om een glimp op te vangen van de Britse hertogin Kate Middleton en de derde royal baby die ze diezelfde ochtend verwelkomde. Rond 11 uur ’s ochtends, plaatselijke tijd, kwam het broertje van George (4) en Charlotte (2) ter wereld en enkele uren later stond Kate opgedoft en wel samen met prins William te poseren voor de camera’s. Maar voor het echtpaar een opwachting maakte, was het een nietsvermoedend koppel dat eventjes de spotlights stal.

3. Eva Simons geprezen om natuurlijke look
Wie Eva Simons zegt, denkt meteen aan een heel opvallende verschijning. De zangeres kun je namelijk uittekenen met felgekleurde lokken en een flinke laag make-up op haar snoet. Maar nu koos Eva voor een, voor haar doen, wat meer natuurlijke look.

Laatste nieuws

Zie ook