Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: deze 7 standjes vinden mannen het minst fijn

Wij vrouwen hebben in bed een aantal standjes die we natuurlijk het liefst doen, maar hoe zit dat eigenlijk met de mannen? Niet iedereen is zoals Christian Grey uit Fifty Shades of Grey, maar hé, ook zij hebben zo hun voorkeuren.

Onthuld: deze 7 standjes vinden mannen het minst fijn

Wij vrouwen hebben in bed een aantal standjes die we natuurlijk het liefst doen, maar hoe zit dat eigenlijk met de mannen? Niet iedereen is zoals Christian Grey uit Fifty Shades of Grey, maar hé, ook zij hebben zo hun voorkeuren. Acht mannen onthullen aan Self Magazine welke standjes zij het minst fijn vinden.

Standjes

1. De amazonehouding

Voor sommigen beter bekend als de reverse cowgirl. Volgens Your Tango vinden mannen het niet altijd fijn als ze op hun rug moeten liggen en in principe alle macht uit handen moeten geven. Alhoewel dit standje voor sommige mannen juist heel opwindend is.

2. Missionaris-standje (of de missionarishouding)

"Het is eigenlijk onmogelijk om überhaupt een bepaald standje te haten, maar ik moet zeggen dat ik de missionarishouding het minst leuk vind", aldus de 43-jarige Greg. Volgens veel mannen ligt het er bij dit standje echt aan wie de vrouw is.

3. Cowgirl

Voor de duidelijkheid; mannen houden van dit standje, maar alleen als een vrouw ook echt weet wat ze aan het doen is. Die heupen zijn écht belangrijk. Er is geen een man die het aantrekkelijk vindt als jij op en neer gaat als een bobblehead.

4. Het tango-standje

Eerlijk is eerlijk, het standje is niet het meest praktisch. Wel ervaren veel mensen het wel als iets fijns, aangezien het een heel intiemstandje is. Toch vinden mannen het niet heel erg chill en als ze kunnen kiezen gaan ze toch liever voor een ander standje.

5. Doggy Style

Waarschijnlijk had je dit standje niet in dit rijtje verwacht. “Het is een geweldig standje voor een snelle wip, maar niet echt om de liefde te bedrijven”, aldus één van de mannen.

6. Lepeltje Lepeltje

Het is chill én romantisch, maar voor veel mannen toch een beetje saai.

7. Staande seks

Lijkt in de film altijd heel erg opwindend, is in het echt vaak een beetje klungelig.

Uiteraard is het voor iedereen verschillend en vindt de één een bepaald standje wel helemaal het einde en heeft de ander er weer minder plezier van.

Bron: Your Tango Beeld: IStock