Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Get it while it's hot!

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en guest editor Fajah Lourens siert de cover.

Deze week:

* Een nieuwe column van Sylvie Meis: "Voor mijn secret project - waar ik me enorm op verheug, want: een langgekoesterde droom die uitkomt - ben ik voor een paar dagen neergestreken in Amsterdam."

* Fajah schreef een brief aan haar dochter Irem, die net 18 is geworden: "Zonder jou was ons huis geen thuis geweest."

* Is er zon, dan werpen we al snel een zeer kritsche blik in de spiegel... Fit-inspiratie nodig? Hier een handig Insta-lijstje van de ones-to-follow.

* De steeds populairder wordende lotusbevalling roept veel weerstand op. Ook bij Nadia (34).

* Het skippen van alle dierlijke producten maakt dankzij influencers een enorme opmars. Journalist Agnes Hofman is vegetariër met vegan periodes, maar vindt dat je te weinig hoort over de nadelen van vegan eten.

* Fajah Lourens is de verpersoonlijking van het woord killerbody.Toch worstelde ze van jongs af aan met een negatief zelfbeeld. "Dan maar iets minder strak en droog, en wél happy."

* Of je deze lente nu wilt shinen met de athleisure-look, een unisex outfit of gaat voor klassiekers met een twist: met deze items rock je elke trend.

* Een nieuwe seizoen, een nieuw parfum: ben jij het fruity, oral, musky of sunny-type? Find out now, en kies een nieuwkomer die gegarandeerd bij je past.

* Of het nou om ons haar, gezicht of lichaam gaat: we willen resultaat zien. En wel meteen. Met de nieuwste beauty-toppers gaat dat in a New York minute.

* Dankzij Riverdale, Peaky Blinders en Grace and Frankie ontsnappen we met z’n allen aan ons eigen leven. Journalist Lisanne (28) zocht uit waarom.

* Enter het summer-dieet van Fajah Lourens, volg het vier weken lang, en je wilt die bikini niet eens meer uit doen!

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.