Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de zoons van Debby Pfaff groeien als kool

Shania Gooris, de dochter van Kelly Pfaff, dook op, op Instagram en we konden zien in wat voor beauty zij is uitgegroeid. Maar what about Liam en Keano, de zoons van Kelly’s jongere zusje Debby? 

Zien: de zoons van Debby Pfaff groeien als kool

Tien jaar lang domineerden de Pfaff’s de Vlaamse en Nederlandse televisie met hun realityhit: De Pfaffs, over het leven van ex-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie. Nadat het programma van de buis verdween, bleef het stil rondom de familie. Tot Shania Gooris, de dochter van Kelly Pfaff, opdook op Instagram en we konden zien wat voor beauty het is geworden. Maar what about Liam en Keano, de zoons van Kelly’s jongere zusje Debby Pfaff?

Transformatie

Op Instagram is te zien dat de twee een enorme groeispurt hebben gehad en de inmiddels 11-jarige Liam onlangs zijn eerste communie had.“Kleine jongens worden groot, hé”, vertelt Debby in weekblad Tv Familie. “Nicolas en ik zijn zo trots op onze stoere zoon Liam. Maar uiteraard ook op onze Keano (13). Volgende maand wordt Liam al twaalf, wat gaat de tijd toch snel. Het communiefeest hebben we gehouden in de tuin van mijn zus Lyndsey. ’t Was een heerlijke dag. Nicolas en ik willen iedereen die erbij was nog eens bedanken. Onze Liam heeft enorm genoten!’”Wat een knapperds zijn de broers, qua looks gaan de jongens hun vader Nicolas Liébart achterna, die heel wat modellenklussen op zijn naam heeft staan. Bekijk de jongens hieronder.

Lees ook: Zo ziet de dochter van Jan Smit er nu uit

Naar de baba film ben juist thuis was echt goe

Een bericht gedeeld door Liam Liebart (@liamliebart) op

Bron: HLN, TV Familie, RTL, Beeld: Instagram, ANP