Melania wil nog steeds de hand van Donald Trump niet vasthouden

Nope, nog steeds niet

Lees ook

Schreven we eerder al dat Melania Trump niet gelukkig in het Witte Huis zou zijn, blijkt nu dat het ook niet echt lekker loopt tussen haar en de heer Donald Trump als het gaat om elkaars hand vasthouden.

No thanks

De geruchten gingen al langer dat het ietwat schroef tussen Don en Mel gaat wat hun relatie betreft: ongemakkelijke lichaamstaal, hij weet tijdens een speech niet dat zij naast hem staat, de vele zure blikken en ga zo maar door. Zo ook de vele momenten wanneer ze elkaars handen proberen te pakken maar dat door de ander niet geaccepteerd wordt, geheel in "subtiele" sferen.

Afwijzing

De zoveelste afwijzing gebeurde tijdens een staatsbezoek van de Franse president Emmanuel Macron. Op het fragment is te zien hoe Trump voorzichtig naar Melania’s hand reikt met zijn pink, maar dat zij haar hand gauw terugtrekt. Na een – gelukkig voor hem – succesvolle poging, lijken zijn lippen de woorden "thank you" te vormen. Auw…

Video

Ongelukkig moment of niet, het is niet de eerste keer dat Melania zijn 'handje vasthouden' niet ziet zitten. Vele keren zelfs. Bewijs? We've got it! Het fragment dit boordevol 'Donald-zijn-hand-afwijzen'.

Bron: Beau Monde, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook