Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fajah Lourens schrijft brief aan dochter Irem

Lieve Irem...

Fajah Lourens schrijft brief aan dochter Irem

In de nieuwe Grazia staat een brief die Fajah Lourens schreef aan haar dochter Irem, die net 18 is geworden, met een prachtige foto van de twee.

Lieve Irem...

"Ik wil dit moment even pakken om je te bedanken. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben. Zonder jou was ons huis geen thuis geweest. Toch maak ik me ook weleens zorgen. Jij bent opgegroeid in een wereld van mobieltjes en social media."

"Als ik naar je kijk, zie ik een prachtige, slimme meid, die zich toch ook meet aan Instafamous mensen zoals de Kardashians. Ik zie dat ook jij wegdroomt als je weer een paar opgespoten lippen voorbij ziet komen op je tijdlijn."

"Lieve Irem, je bent zo mooi en uniek zoals je bent. Ik kan je dit uit ervaring vertellen: spijt komt altijd achteraf! Geloof mij, de wereld van social media is geen echte wereld. Je ziet alleen de mooie kanten, niet de vervelende gevolgen."

"Geluk zit van binnen, in jezelf, en dat vind je niet bij iemand anders. Niet met nieuwe lippen, kleinere of grotere borsten, het perfecte rijke vriendje of die gouden Rolex. Liefde, echte vriendschappen en je familie: dat is rijkdom. Het heeft mij heel wat jaren gekost om te zien waar het leven echt om draait. Krijgen wat je wilt is geen slechte eigenschap, maar willen wat je hebt is een kunst."

Twee druppels water

Op een prachtige foto is te zien hoe erg moeder en dochter op elkaar lijken. Wat een prachtvrouwen!

De hele brief lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

FOTOGRAFIE: ROSALIE VAN DEN KERCKHOVE