Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvia Geersen deelt eerste goede foto van nieuwe vriend

Het model is verliefd en dat mag eindelijk de hele wereld weten. "My Love", schrijft ze op Instagram bij een duidelijke foto van haar nieuwe vlam Jezaya. Eerder kregen we alleen maar een glimp van de zijkant van zijn gezicht te zien. Cute!

Lil' Kleine onder vuur

De rapper heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe auto en deelde trots een foto op Instagram. "Jongens, lekker tv kijken tijdens het rijden! Heerlijk!" zegt Lil' Kleine tijdens het filmen van een aflevering van Wegmisbruikers. Zijn nieuwe wagen heeft namelijk een tv-schermpje ingebouwd in het dashboard. Levensgevaarlijk en een slecht voorbeeld voor zijn fans, vinden volgers.

Gezicht Andy van der Meijde 'verlebberd'

Andy heeft botox gebruikt en heeft daar nu spijt van. "Ik gebruik nooit meer botox", schrijft hij op Instagram Stories. "Mijn hele kop is verlebberd." Hoewel wij het op de bijbehorende foto wel mee vinden vallen, weet Andy het zeker: geen botox meer voor hem.

Laatste nieuws

Zie ook