Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viral: Internet in een deuk om deze foto van bruidsgast

Hilarisch!

Viral: Internet in een deuk om deze foto van bruidsgast

Het is, op z’n zachtst gezegd, misschien niet een heel flatterende huwelijksfoto, maar grappig is-ie wel en waarschijnlijk ook de leukste van allemaal.

Cartoon

De Amerikaanse Mike Tague was onlangs te gast op de bruiloft van zijn beste vriend, waar hij op de gevoelige plaat werd vastgelegd. De beste man is echter vanuit een heel bijzondere angle gefotografeerd, waardoor hij plots een heel cartoonachtige uitstraling kreeg.

Viral

"Misschien heb ik iets gedaan waardoor ik de fotograaf beledigd heb?", vroeg hij zich lachend af over de foto. "Afgelopen weekend vond Amanda de foto, nadat de fotograaf haar de laatste reeks van huwelijksfoto’s overhandigd had. Mijn eerste reactie was: ‘Ik hoop dat niemand deze foto ooit te zien krijgt’, maar daarna zag ik er wel de humor van in. Ik dacht dat mijn familie en vrienden het wel leuk zouden vinden om een vervormde, lelijke versie van mijn gezicht te zien. Bovendien was het contrast met mijn vriend zo groot dat het nog grappiger werd. En dus heb ik hem op Twitter gezet." Het beeld ging binnen no time viral, je ziet hem hieronder.

Lees ook: Viral: intieme huwelijksfoto van pas getrouwd stel

Bron: VRT, LINDAnieuws, Beeld: Twitter, iStock