Vrouw gaat in jaar tijd van maat XL naar S en verklapt geheim

Wauw!

Lees ook

Tiffany kampte met overgewicht en kwam daardoor ook in een heftige depressie terecht. Nu – een jaar later – showt ze trots het resultaat van de strijd tegen de overtollige kilo's.

'My Adventure to Fit'

De moeder van twee besloot in 2016 het roer volledig om te gooien. Onder de naam 'My Adventure to Fit' documenteert ze sinds die tijd haar fit journey en houdt ze haar volgers op de hoogte van haar voortgang.

En die is er zeker! In een jaar tijd verloor Tiffany 30 kilo, waardoor ze van een XL naar een maatje S ging. Nu showt ze trots het resultaat én deelt ze het geheim achter haar transformatie. "Ik besloot om nooit meer junkfood te eten. Geen snoeprepen, frisdrank of soortgelijke dingen meer", vertelt de Amerikaanse aan PopSugar. "Ik begon ook lactose- en glutenvrij te eten. Ik voel me beter dan ik me ooit heb gevoeld en heb geen uit de hand lopende hunkeringen meer."

Haar geheim

Tiffany begint de dag tegenwoordig met een shake. In de middag eet ze wat mager vlees en groenten en 's avonds gaat ze voor een salade met kip. Tussendoor eet de moeder wat worteltjes, appels en pindakaas en drinkt ze veel water.
Echt hard trainen komt echter niet voor in haar schema. Zo nu en dan doet de blondine thuis wat oefeningen, maar ze gaat niet naar de sportschool.

"Ik wil een voorbeeld zijn voor anderen en het geeft me een doel in het leven. Ga niet op dieet, maar eet gezond en beweeg. Jezelf uithongeren of dieetpillen slikken, zijn misschien aanlokkelijk, maar werken niet op de lange termijn. Als je gewicht verliest op een correcte manier gaat het trager, maar leer dat dat oké is en geniet van het proces. Het is een reis, geen bestemming", geeft ze haar volgers mee.

Lees ook: Viral: 21-jarige fit girl geeft zich bloot op Instagram

Bron: Her, Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook