Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Relatie Famke Louise voorbij

Famke Louise heeft op YouTube laten weten dat het over en uit is met haar vriend Tim, bekend als Snapking. "De reden daarvan is dat we uit elkaar zijn gegroeid. Ik deed altijd mijn ding en hij deed altijd zijn ding. En op een gegeven moment ben je dan niet meer verliefd op elkaar. En het werd zo erg dat ik het niet meer wist. Ben ik wel gelukkig?" Dat zorgde ervoor dat ze na drie jaar een punt zette achter de relatie. Gelukkig heeft ze een volle agenda om haar bezig te houden. "Ik doe leuke dingen en doe dingen die ik nooit deed en wel zou moeten doen."

Kylie Jenner huurt heel pretpark af

Kylie Jenner heeft voor de 26e verjaardag van haar baby daddy Travis Scot het pretpark Six Flags Magic Mountain afgehuurd. Ook liet de brunette had een speciale taart laten maken in de vorm van een achtbaan. Travis, Kylie en hun in februari geboren dochtertje Stormi zitten samen in een karretje. Cute!

Lotti Moss onzeker door zus Kate

Het zusje van Kate Moss werd ontdekt op haar zestiende en tekende bij hetzelfde modellenbureau als haar zus. Sindsdien vraagt ze zich echter of ze alleen maar succesvol is door haar achternaam. Ze krijgt dit namelijk zo vaak van mensen te horen, dat ze het zelf begint te geloven. "Ik keek om me heen en vond iedereen knapper en dunner. Ik heb weinig zelfvertrouwen en ik moet positiever denken", vertelt ze. "Ik heb momenten dat ik denk dat ik niet knap genoeg ben en ik hier alleen maar ben vanwege Kate. Maar ik doe mijn werk goed. Het modellenbureau heeft me gezegd dat het niet uitmaakt wiens zus je bent, je moet gewoon een goed model zijn en dat ben ik."

Laatste nieuws

Zie ook