Temptations Tim én moeder halen keihard uit naar Deborah

Het moddergooien tussen Temptations Tim en Deborah is officieel begonnen.

Lees ook

Het moddergooien tussen Temptations Tim en Deborah is officieel begonnen. De heartbroken Deborah deed vorige week een beerput open over haar relatie met de veelbesproken kandidaat. Maar nu slaan Tim én zijn moeder Vera keihard terug, want volgens hen is Deborah absoluut geen lieverdje.

Afspraak is afspraak

“Deborah en ik hadden één afspraak gemaakt voor we naar Thailand vertrokken”, vertelt hij aan het Belgische Dag Allemaal. “Wat er ook zou gebeuren tijdens of na ‘Temptation Island’, we zouden het netjes houden. Geen moddergevecht in de media. Geen kwaadsprekerij.” Deborah lapte deze ‘regel’ vorige week keihard aan haar laars toen ze alle vuile was buiten hing en ook dieper in ging op hun slaande ruzies. Tim zou volgens haar keihard tegen haar zijn geweest.

"Tim weet álles over mij. Hoe ik vroeger gepest werd op school, waardoor ik zo onzeker ben geworden. Daarbij kwam nog dat ik vroeger een slechte band had met mijn mama, waardoor ik heel lang nauwelijks contact met haar had. Als Tim en ik ruzie hadden, misbruikte hij al die info om me te kwetsen en me klein te doen voelen. Als ik ermee dreigde hem te verlaten, zei hij steevast: 'Oké, trek maar naar je moeder, de vrouw die er nooit was voor jou’”, vertelde ze.

Geen zuivere koek

“Ik wil Tim zeker niet compleet goedpraten”, vertelt zijn moeder aan de Belgische krant. “Wat hij met Cherish gedaan heeft, is niet oké. Ook al zijn ze niet intiem geweest, een kus gaat al te ver, vind ik. Daar heb ik Tim op aangesproken. Maar de kijker kent hun voorgeschiedenis niet. Ik kan je zeggen: zijn liefde voor Deborah was allang niet meer zo groot. Want sorry… Zij is ook niet zuiver op de graat.”

Eerder kwam boven water dat Deborah naar verluidt het bed had gedeeld met haar getrouwde baas, een actie waar Tim zich niet overheen heeft kunnen zetten, volgens zijn moeder. “Ik begrijp maar al te goed dat Deborah zich gekwetst voelt”, zegt Tim nog. “Ik had het liever anders gezien. Maar is het dan echt nodig om mij zo zwart te maken? Terwijl wij allebei weten wat er echt voor ‘Temptation’ gebeurde?”

Lees ook:T emptations Deborah reageert op heftige geruchten over affaire

Bron: Dag Allemaal, HLN, Beeld: VIJF

Laatste nieuws

Zie ook