Moeder van Temptations Deborah doet schokkende onthulling over Tim

Het moddergooien is begonnen

Temptation Island-koppel Tim en Deborah hadden één afspraak voor ze naar Thailand vertrokken: wat er ook gebeurde, ze zouden het daarna niet gaan uitvechten in de media. Helaas is daar weinig van terechtgekomen en hun moeders gooien er nog een flinke schep bovenop.

Beerput

Het begon allemaal toen Deborah vorige week een beerput open deed over haar relatie met de veelbesproken kandidaat. Zo zou hij haar psychisch mishandeld hebben. "Tim weet álles over mij. Hoe ik vroeger gepest werd op school, waardoor ik zo onzeker ben geworden. Als we ruzie hadden, misbruikte hij al die info om me te kwetsen en me klein te doen voelen", vertelde ze.

Voorgeschiedenis

Tim én zijn moeder Vera sloegen keihard terug. "Ik wil Tim zeker niet compleet goedpraten. Wat hij met Cherish gedaan heeft, is niet oké. Maar de kijker kent hun voorgeschiedenis niet. Ik kan je zeggen: zijn liefde voor Deborah was allang niet meer zo groot. Want sorry… Zij is ook niet zuiver op de graat", aldus zijn moeder.

Tim voegde daaraan toe: "Wat er ook zou gebeuren, we zouden het netjes houden. Geen moddergevecht in de media. Geen kwaadsprekerij, geen oude koeien uit de sloot halen. Ik heb mij daar altijd aan gehouden. In heel ‘Temptation Island’ hoor je mij geen kwaad woord spreken over Deborah en dan lapt ze mij dít", vertelt Tim. "Is het echt nodig om mij zo zwart te maken, terwijl wij allebei weten wat er echt voor Temptation gebeurde?"

Mishandeling

En dus besloot Deborah's moeder zich ook in de ruzie te mensen door op Facebook een schokkende onthulling over de ex-vriend van haar dochter te doen. Ze beweert dat Tim haar niet alleen psychisch mishandelde, maar ook lichamelijk. Hij zou de ribben van Deborah namelijk hebben gebroken en dat kan ze naar eigen zeggen ook bewijzen.

Aanklacht

Tim is er nu zo klaar mee, dat hij overweegt serieuze stappen te ondernemen. "Wel, dan mag ze die bewijzen eens tonen. Deborah is op haar werk weleens van een ladder gevallen, maar bij mijn weten had ze enkel een wond aan haar hoofd. Ik heb in elk geval nóóit een vinger naar haar uitgestoken. En mocht dat wel zo zijn, waarom zou ze dan vier jaar lang bij mij zijn gebleven? Ik overweeg stilaan om klacht in te dienen tegen Deborah."

Lees ook: Temptations Deborah reageert op heftige geruchten over affaire

Laatste nieuws