Zien: zo ziet de zoon van Waylon eruit

De zanger, die momenteel in Lissabon zit voor het Eurovisiesongfestival, laat weten de mooiste trofee al gewonnen te hebben. Maarre... voor Waylon is dit echter niet z’n eerste kind.

Lees ook

Maandagavond maakte Bibi Breijman bekend zwanger te zijn van haar eerste kind, die ze verwacht met Waylon. Het prille koppel is, geheel begrijpelijk, over the moon en de zanger, die momenteel in Lissabon zit voor het Eurovisiesongfestival, laat weten de mooiste trofee al gewonnen te hebben. Maarre… voor Waylon is dit echter niet z’n eerste kind; hij is al vader van een zoon, Dylan.

Spijt

Eerder liet hij in een interview met Story weten dat het contact tussen hem en zijn zoon moeizaam liep en het contact lange tijd was verbroken, mede door Waylons drugsverslaving. Iets waar de zanger heel veel spijt van heeft.

Egoïstisch

"Ik was veel te veel met mezelf bezig en zag daardoor niet wat er om me heen gebeurde. Heel egoïstisch, want daardoor stoot je mensen af", vertelde hij in Story. "Ik was gewoon een junk. Niemand geeft zijn kind aan een junk. Ik was een monster. De liefde van een kind is onvoorwaardelijk. Hij heeft mij vergeven", aldus de zanger.

Wijsheid

"Ik ben jong getrouwd en vader geworden", vertelde hij ook eerder aan De Telegraaf. "Leerde een vrouw kennen, zij was een paar jaar ouder, had een appartementje. Ik dacht ’dit wordt mijn leven’. Ik heb haar ten huwelijk gevraagd en een kind gemaakt. De wijsheid die ik dacht te hebben bleek domheid. Ik moest op zoek naar mezelf. Na drie jaar huwelijk werd dus duidelijk dat het niet was wat ik wilde."

Inkeer

Drie jaar geleden ging het een stuk beter tussen vader en zoon en zou het contact helemaal hersteld zijn. "Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem."

Lees ook: Zien: eerste duidelijke foto van Eva Jinek met babybuik

Happy birthday big boy! #dylan #14 ♥️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Bron: De Telegraaf, Shownieuws, Story, Beeld: Instagram, ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook