Jan Kooijman showt indrukwekkende transformatie

Wow!

Lees ook

Is het een bodybuilder? Nee, het is Jan Kooijman!

Nieuw doel

De acteur is de sportschool in gedoken en dat is duidelijk te zien. "De eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn", begint hij zijn verhaal op Instagram.

"Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film Verliefd op Cuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet. Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen!"

Nieuwe Jan

En dat is dubbel en dwars gelukt, binnen slechts één maand. "Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag", schrijft hij.

Hij benadrukt ook nog even dat zijn korte koppie niet zijn eigen keus was. "Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. En ja mensen, ook dat was een vereiste."

Lees ook: Jan Kooijman woedend om artikel

Swipe naar rechts voor alle foto's

Laatste nieuws

Zie ook