Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuwe lippen voor Temptations Cherish

Temptation Island-verleidster Cherish heeft een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg om haar lippen op te laten spuiten. Op Instagram deelt ze een video van de ingreep en het resultaat.

Rossana Kluivert krijgt eigen realityserie

Rossana krijgt een realityserie. Ze gaat in Rossana Kluivert: Missie Curaçao straathonden op Curaçao redden. De vrouw van oud-voetballer Patrick zet zich al meer dan tien jaar in voor het welzijn van straathonden. Komende zomer zet ze met hulp van familie, vrienden en de eilandbewoners een eigen hondenopvang op Curaçao. De eerste aflevering is in het najaar op TLC te zien.

50 Cent staat in september in Ahoy

50 Cent viert de vijftiende verjaardag van zijn debuutplaat Get rich or die tryin' op 14 september met een concert in Rotterdam Ahoy. Op het album, geproduceerd door Eminem en Dr. Dre, staan nummers als In da club, P.I.M.P. en 21 Questions.

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent) op

Laatste nieuws

Zie ook