HNTM-winnaar Montell heeft een nieuwe vriendin

En ze is geen onbekende...

Lees ook

Holland's Next Top Model winnaar Montell van Leijen was te gast in de nieuwe aflevering van het YouTube programma Juice. Daar onthulde hij dat hij weer gelukkig is in de liefde en zijn nieuwe vlam is geen onbekende.

Love is in the air

Op de vraag hoe het in de liefde gaat, biecht Montell op dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij probeert de lucky lady geheim te houden, maar onthult wel dat ze op hoog niveau tennist. En dan verspreekt hij zich als hij per ongeluk haar naam noemt: Sem. Hij praat er snel overheen, maar in de comments weet iedereen meteen over wie het gaat, namelijk Sem Wensveen.

Sem is geen onbekende in de Instagram-wereld. De 20-jarige beauty is model en tennist op hoog niveau. Ook zou je haar kunnen kennen als de ex van The Voice of Holland kandidaat Vinchenzo.

Awkward

Montell was eerder samen met Sanne, die ook in de finale van HNTM stond. Helaas kwam er twee maanden geleden een einde aan dat sprookje. "Sanne gaat nu heel veel naar het buitenland en dat vind ik hartstikke vet en tof, maar als je elkaar lang niet ziet loopt het op een gegeven moment niet lekker", liet hij weten. Hij had toen nog wel goede hoop: "Ik denk wel dat het nog goed komt, maar nu is het gewoon beter dat we ons eigen ding kunnen doen."

Een hereniging lijkt er nu niet meer in te zitten. In Juice laat Montell weten dat hij haar onlangs tegen het lijf liep en het erg awkward was. Vooral ook omdat hij samen met zijn nieuwe vriendin op pad was. Zijn hele verhaal zie je hieronder in de video.

Zie ook: Montell héél anders met kort haar

Bron: Juice, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook