Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Temptation Island VIPS op komst

Het gerucht ging al langer dat er een Temptation Island VIPS in de maak was, maar er was naar verluidt te weinig interesse vanuit BN'ers. Tóch blijkt nu dat de nieuwe Temptation Island om een VIPS versie gaat. De eerste trailer is al onthuld en iedereen wil nu natuurlijk weten: welke BN'ers doen er mee!? De presentatie is in handen van Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels. Het programma is vanaf 7 juni te zien op Videoland, niet op tv.

Christina Aguilera haalt uit naar The Voice

De zangeres kijkt niet positief terug op haar ervaringen bij de Amerikaanse The Voice, vijf seizoenen lang tussen 2011 en 2016. "Op een gegeven moment kwam ik erachter dat het helemaal niet om de muziek ging, iets waarvoor ik in eerste instantie wel getekend had", vertelt ze. "Het ging alleen maar om het maken van 'lekkere' televisiemomenten en een bepaald verhaaltje vertellen. Het was voor mij erg moeilijk om mezelf neer te zetten als de persoon die ik ben."

'Kylie Jenner meest invloedrijke influencer op sociale media'

Volgens USA Today is Kylie Jenner zowel Beyoncé als haar halfzus Kim Kardashian voorbijgestreefd als 's wereld meest invloedrijke 'social media influencer'. Haar berichten zouden een waarde hebben van 1 miljoen dollar, vanwege het aantal mensen dat haar posts een 'like' geeft of daadwerkelijk overgaat tot het aanschaffen van een item dat Jenner promoot via haar socials.

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Laatste nieuws

Zie ook