What the?! Moeder geeft 50k uit om op eigen dochter te lijken

De aan plastische chirurgie verslaafde Janet (57) heeft ruim €50.000 uitgeven om op haar 35-jarige dochter Jane te kunnen lijken. 

Lees ook

De aan plastische chirurgie verslaafde Janet (57) heeft ruim €50.000 uitgeven om op haar 35-jarige dochter Jane te kunnen lijken.

Copy, paste

Ouder worden staat niet in het woordenboek van Janet. Daarom besloot ze flink te investeren in haar uiterlijk. En dan bedoelen we niet een kleine touch-up, nee, ze wilde de exacte kopie van haar dochter worden.

€6.500 voor twee borstvergrotingen, €5.500 voor haarextensions, een ooglift, een neuscorrectie en een hoop botox en fillers verder, beweert Janet dat niemand haar en haar dochter uit elkaar kan houden. Ze worden regelmatig aangezien voor zussen. Foto's kun je HIER bekijken.

Forever young

Pas na de eerste paar ingrepen durfde ze aan haar dochter op te biechten wat ze nou eigenlijk aan het doen was. "Het was mijn doel om op Jane te lijken, want ik heb haar gecreëerd en daardoor lijken we al een beetje op elkaar. Ik hoefde er dus niet veel voor te doen. Alleen wat spelen met mijn lichaam en gezicht om er jonger uit te zien", vertelt ze aan The Mirror. Ze besloot een stap verder te gaan en viel 13 kilo af, liet haar gezichtshuid laseren en haar wenkbrauwen tatoeëren.

Kloon

Jane is niet alleen tegen plastische chirurgie, ze vindt het ook maar een vreemd idee dat haar moeder zo op haar wil lijken. Maandenlang ging ze niet meer met Janet op stap, maar inmiddels heeft ze geaccepteerd dat haar moeder een kloon van haar is geworden.

Lees ook: Moeder en dochter verslaafd aan plastische chirurgie

Bron: Mirror.co.uk, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook