Deze awkward dingen doen alle ouders op social media

Nemen jouw ouders social media, en dan vooral Facebook, net even een tandje te serieus? Dan herken jij ze vast in de volgende punten! 

Lees ook

Je dacht misschien dat je alle schaamtevolle acties met je ouders al had meegemaakt, tot het moment aanbrak dat ze actief werden op social media. En dan hebben we het vooral over Facebook. Nu geven ze op social media een hele nieuwe betekenis aan het woord awkward. Nemen jouw ouders social media, en dan vooral Facebook, net even een tandje te serieus? Dan herken jij ze vast in de volgende punten!

Awkward!

1. Ze liken alles
Ze zetten hun Facebook aan, zetten de cursor ter hoogte van 'Vind ik leuk', scrollen naar beneden en drukken bij ELK bericht op Like. Jup, jouw moeder is niet de enige!

2. Zo. Veel. Reacties.
Je ouders voelen waarschijnlijk heel erg de drang om overal op te reageren. Oh, en als iemand hun bericht niet liket of erop reageert, wordt deze persoon gewoon, zonder enige emotie van Facebook geknikkerd. "Heb je niks aan."

3. Overal "X"
Heeft je moeder ontdekt dat de letter X ook staat voor een kusje, en past ze dit nu in duizendvoud toe op de sociale netwerken? Join the club.

4. Alles moet gedeeld worden
"Een dag niets gedeeld, is een dag niet geleefd," zullen ze vast denken.

5. De lelijke foto's
Waar ze vroeger alleen aan je tante werden geshowd, worden de lelijke kinderfoto's nu ook royaal gedeeld op Facebook. "Is toch leuk!"

6. Ze voegen iedereen toe
Al jouw vrienden staan inmiddels in hun vriendenlijst. En jouw privéleven is inmiddels gedaald tot een lager niveau.

7. #Hashtags
Ze proberen het, maar het #gaat # altijd *fout

Lees ook: Dit beroep moet de perfecte man volgens jouw ouders hebben

Bron: Metro, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook